Hogy a vízen is járni tudsz azt nem garantáljuk, de hogy a mi mentőmellényeinkben nem süllyedsz el, az biztos! INGYENES szállítás 49.999Ft feletti rendelés esetén!

INGYENES szállítás 49.999 Ft rendelés felett!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/505-9709

Blog

Minőségi mentőmellények kutyáknak

2014.12.11 12:57

A háziállatok, elsősorban a kutyák, gyakran fontos részei életünknek, valamint családunk teljes értékű tagjai, akik gyakran részt vesznek a mindennapos munkavégzésben, szabadidős programokban és az élet egyéb területein. A magánéletben és a munkavégzés során is napjainkban számos fórumon kihangsúlyozott és jelentőségteljes témakör a biztonság és védelem, amely során a megfelelő biztonsági felszerelések segítségével megóvhatjuk saját és mások testi épségét, elkerülhetünk komoly anyagi károkat.

A biztonsági és mentő felszerelések számos esetben az állatok számára is ajánlott vagy kötelező elemek, például mentőmellények:

  • A mentőmellények kutyák számára kötelező elemek, amennyiben aktívan segítik munkánkat, például vízi mentő kutyák.
  • A mentőkutyák mellényei nem csupán vízi mentés során alkalmazhatóak, de számos esetben, amikor jól láthatóvá szükséges tenni az állatot, például keresőkutyák.
  • A magánéletben vízi sportokhoz, például vitorlázáshoz szintén elengedhetetlen felszerelés a mentőmellény.

Gondoskodjon felelősséggel kutyája és saját biztonságáról és alkalmazzon minőségi mentőmellényeket, melyekért tekintse meg weboldalunkat, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!