Hogy a vízen is járni tudsz azt nem garantáljuk, de hogy a mi mentőmellényeinkben nem süllyedsz el, az biztos! INGYENES szállítás 49.999Ft feletti rendelés esetén!

INGYENES szállítás 49.999 Ft rendelés felett!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/505-9709

Blog

Neked sem mindegy, hogy milyen házban éled le azt a 100 évet, ami még vissza van!!!

2007.06.14 18:38

Hát én kipróbáltam mind a kettőt!!!Laktam már könnyűszerkezetes házban is,és jelenleg egy tégla házban lakom. Nem is vagyok elégedetlen, csak eszembe jutott, amikor még 1998-ban építtettem a könnyűszerkezetes házunkat, mennyire naivan belevágtam egy könnyűszerkezetes ház építésébe, egy Kft. rábeszélésére,és milyen szerencsém volt, hogy nekem felépült a házam,és nagyon jó ház volt. Ismerek olyant, akit egyszerűen a cég csak ott hagyott a félig kész házban.

Végre egy megbízható cég. Azért írom ezt, mert úgy látom, a mai világban sok cégnek van e-mail címe,mobil száma, web.áruháza,de ha keresed, hogy hova kellene menned,hogy megnézd a munkájukat, akkor kiderül,hogy sehol nincs feltüntetve a címük.Ez a házépítő cég a BBP Házépítő Kft. www.konnyuszerkezeteshazak.hu Épület belseje !Ők kiírják a telephelyük címét, leírásaik vannak a házaikról, és még a marketingjük is működik!!!

Kitalálhatod álmaid házát, és hívd fel aDél-dunántúli képviselőjüket:Lőrincz Pétert (mobil:30-227 19 17) akit bármikor hívhatsz, ha szándékodban áll építkezni. Ő bemutatja cégüket, és meglátod nbkvagyon megkönnyíti a döntésedet, mert azt akarja, hogy Te elégedetten egy szép házban éld le az életed hátralevõ részét.

Dönts Okosan! A házépítés nagyon komoly dolog !!!