Hogy a vízen is járni tudsz azt nem garantáljuk, de hogy a mi mentőmellényeinkben nem süllyedsz el, az biztos! INGYENES szállítás 49.999Ft feletti rendelés esetén!

INGYENES szállítás 49.999 Ft rendelés felett!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/505-9709

Blog

Mentőmellények gyerekeknek is

2015.03.05 11:12

Gyakran alábecsüljük a különböző sportok védőfelszereléseinek céljait, hasznát, pedig ezek nélkül sokszor életveszélybe is kerülhetünk. Például az evezés során, legyen szó kajak-kenuról, vagy a vadvízi evezésről, a mentőmellény használata gyakorlatilag elengedhetetlen, hiszen enélkül a sportolás nem biztonságos. Sokan nem is gondolják végig, milyen nagy segítséget jelenthet a mentőmellény, hiszen nem tudhatjuk, hogyan reagálnánk védőfelszerelés nélkül egy-egy váratlan helyzetre.

 

mentőmellények használata evezés során fokozottan szükséges, hiszen az úszni jól tudó sportolók is kerülhetnek olyan körülmények közé, ahol a mentőmellény segít a túlélésben. Az automata mentőmellények akár egy mozdulattal felfújhatóak a vészhelyzet esetén, így az evezés során a kényelem miatt sem kell aggódnunk. Az evezés során gyermekeink védelméről sem szabad elfeledkeznünk, hiszen ők még nagyobb veszélynek vannak kitéve védőfelszerelések hiányában.

 

Ha Ön is szeretne minőségi és biztonságos mentőmellényeket akár gyermekének, akár saját magának, nálunk megtalálja a megfelelő darabokat! Keressen minket kérdéseivel!